PEMI STIL :: O NAMA

Impresum

Radnja je počela sa radom 1979. godine. Proširena je 2000. pod nazivom REZ TRANS, a od 2006. godine posluje kao Fabrika nameštaja PEMI-STIL – Trlić , proizvodni pogon: Koceljeva. Osnovna delatnost fabrike je proizvodnja nameštaja za opremanje stanova. Dominantno mesto u proizvodnji nameštaja zauzima proizvodnja trpezarijskih ugaonih klupa, vitrina, komoda, stolova i stolica.

Salon nameštaja

Ponosni smo na naš izložbeni i prodajni salon koji se nalazi na Šabačkom putu bb u Koceljevi. Izložbeni prostor se prostire na 2000 m2 i na njemu možete pogledati artikle iz našeg prodajnog programa.
Srdačno vas pozivamo da ga posetite.

Proizvodnja

Kvalitetan prirodan materijal daje mogućnosti našim majstorima da oblikuje nameštaj u skladu sa tradicijom ovih prostora. Na taj način proizveden komadni nameštaj dobija čvrstinu u konstrukciji i udobnost u korišćenju, a funkcionalnost postaje jedna od njegovih bitnih osobina. Prirodnost drveta posebno se čuva završnom obradom u kojoj koristimo najkvalitetnije premaze za toniranje i zaštitu. Materijali kojima tapaciramo svoje proizvode takođe vode poreklo od renomiranih evropskih proizvođača.

Specifičnosti

Nešto što nas izdvaja od drugih proizvođača nameštaja sa ovih prostora su upotrebljeni materijali i specifični modeli. Pored parene bukve, većina artikala iz našeg proizvodnog programa izrađujemo od hrastovine. Takođe, ponosni smo na ugaone klupe koje dizajniramo i proizvodimo.

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste proizvođači ili prodavci nameštaja, kupci, komercijalisti ili na bilo koji način ste zainteresovani za saradnju sa nama, slobodno nas kontaktirajte.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Postanite jedna od više hiljada naših zadovaoljnih saradnika i komitenata.
Naše nastojanje je ostvariti poslovne kontakte u zemlji i inostranstvu.

Direkcija

ADRESA

Trlić bb
14210 Ub, Srbija
Tel/Fax +381 15 556 758

R. VREME

Ponedeljak - Subota + 7 - 16
Nedelja - Ne radimo
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Salon

ADRESA

Šabački put bb
15220 Koceljeva
  Tel/Fax 00 15 397 123

R. VREME

Ponedeljak - Subota + 7:30 - 19:00
Nedelja - Ne radimo
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.